Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 70€

Πληρωμή

Πιστωτικές ή Χρεωστικές κάρτες
Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτικές κάρτες Master Card, Visa και Visa Electron

Τραπεζική κατάθεση

Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στο cigaretti σε ένα από τους παρακάτω λογαριασμούς. Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο email: [email protected]  όπου υποχρεωτικά θα πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο στο οποίο έγινε η παραγγελία, για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωσή της. Η παραγγελία σας εκτελείται την επόμενη ημέρα της αποστολής του καταθετηρίου & της επιβεβαίωσης της συναλλαγής.

Οι παραγγελίες που δεν εξοφλούνται εντός πέντε(5) εργάσιμων ημερών θεωρούνται άκυρες, γίνεται αυτόματη αποδέσμευση των αντίστοιχων προϊόντων & δε δεσμεύουν το cigaretti κατά οποιονδήποτε τρόπο

 • Τράπεζα Πειραιώς: 
  IBAN: GR3101725260005526084532142
  Δικαιούχος: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗΣ

 • Τράπεζα Eurobank:
  ΙΒΑΝ: GR7202603240000000200543175
  Λογαριασμός: 0026.0324.00.0200543175
  Δικαιούχος: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΛΕΠΕΤΣΑΝΗΣ

 

Αντικαταβολή
Με πληρωμή μέσω μετρητών  κατά την παράδοση της παραγγελίας στον Courier με επιπλέον κόστος 2,5 €.

PayPal
Online στιγμιαία μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα Paypal.com
(Δυνατότητα επιστροφής χρημάτων – εντός 5 εργάσιμων ημερών)

To Cigaretti έχει συνάψει συμφωνίες με τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς στην Ελλάδα, όπως η EFG Eurobank για τη χρήση των συστημάτων τους,
διατηρώντας έτσι το ύψιστο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Τα συστήματα ασφαλείας έχουν εγκριθεί από διεθνείς οργανισμούς / εταιρείες, όπως Verisign, Microsoft, Visa International & Mastercard Europay.

Οι ίδιοι τρόποι πληρωμής ισχύουν και για Κύπρο.

H τιμολογιακή πολιτική σε φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα διαφέρει.

Αναζητηση στο cigaretti.com

Συνδεση

Δημιουργία Λογαριασμού

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν για να ενισχύσουν την εμπειρία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και για να σας παρέχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας.Διαβάστε περισσότερα στην σελίδα πολιτική απορρήτου.

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Παρακαλώ εισάγεται το όνομα χρήστη ή την διεύθυνση email που έχετε δηλώσει.Θα παραλάβετε ένα email που θα περιέχει εναν σύνδεσμο για να ορίσετε νέο κωδικό.

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ (0)